Английски език

Методиката на ДИВЕРСА-С е съчетание от различни подходи, нови и стари, адаптирани към особеностите и потребностите на курсистите, с които работим! Така успяваме да развием и четирите умения – писане, четене, слушане с разбиране и говорене!

Английски език за деца

 Тъй като най-малките ни курсисти са пет-шестгодишни, забавлението и разнообразните дейности стоят в основата на учебния процес. Използваме много образователни филмчета, разработени от съвременни американски сайтове за чуждоезиково обучение. Ключът е материала да бъде поднесен чрез различни медии, за дълготрайно затвърдяване на знанията. Използваме материали на хартия, защото фината моторика у децата се развива с оцветяване, изрязване и писане, играем настолни и компютърни игри, пеем песни, разиграваме истории, но всяка от дейностите е адаптирана към особеностите на курсистите в групата. Това е възможно поради факта, че работим с не повече от шест деца. Използваме системата SUPER MINDS като рамка, която дообогатяваме с материали, специално подбрани за нашите деца за постигане на оптимални резултати.

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с
чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Английски език за тийнейджъри

Тук залагаме на проекти, по които младите хора разширяват и систематизират вече придобитите знания. За оптимални резултати използваме учебната система POWER UP с разработена онлайн платформа, която позволява допълнителна самоподготовка. При нас часовете протичат като разговор по различни теми, което означава, че с общи усилия вече сме постигнали добро боравене с необходимата лексика и граматика по различни теми. В специализирани сесии ги подготвяме за устната част на изпитите PET и TOEFL.

Английски език за възрастни

Всеки възрастен идва с набелязана цел: „Искам да говоря английски добре!“, „Искам да си намеря по-добра работа!“, „Как да се подготвя, за да се представя отлично за интервю за работа?“  За да удовлетворим желанията им, сме подбрали учебната система Face2face. Чрез игри и разиграване на ситуации даваме увереност на нашите курсисти и извън класната стая. А за тези, които искат да запазят нивото си на владеене на езика и да надграждат, организираме сесии от по 6-10 учебни часа месечно. В English Class – Random Practice курсистите могат сами да избират темите за дискусия, така че фокусът на занятията е насочен напълно към потребностите им! Провеждаме примерни интервюта (mock interviews), за да подготвим нашите клиенти за различни ситуации и им даваме съвети как да подхождат, за да се представят в най-добра светлина!

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с
чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност