Консултации

Пътят към успешна професионална реализация

Нашите курсисти започват от най-ранен етап да прокарват пътека към бъдещата си професия! Не искаме да попадаме отново в ситуация, когато младеж 11-ти клас казва с тъга в гласа „Ако знаех, че за да кандидатствам тази специалост ми е необходим немски език, щях да започна да го уча още в 7-ми клас…” Това не е краят на света, но наистина за някои бакалавърски програми владеенето на друг език, освен английски, увеличава избора и шансовете да учиш това, което искаш, а не това, което ти предлагат! Именно по тази причина обвързваме чуждоезиковото обучение с университетското образование.Затова ще чуем какво искаш, какво желаеш да постигнеш. А ако все още не знаеш, заедно ще установим.

Подборът на специалност и университет е една от най-важните стъпки по пътя към успешна професионална реализация!

Подборът на специалност и университет e една от най-важните стъпки по пътя към успешна професионална реализация. И запомни, не попълването на необходимите докуенти за уиверситет в чужбина са най-важното нещо! Изборът на програма и университет са най-трудният етап. Ние не искаме да положиш толкова изпити в рамките на три или повече години и тогава да разбереш, че не искаш да работиш това, за което учиш. За нас е важно да ти покажем различни аспекти на една професия още докато си в училище и да си дадеш сметка къде са силните ти страни и как те се вписват в различните професии. И именно тук е мястото на ранното професиоанало ориентиране!

Никой не знае по-добре от теб с какво искаш да се занимаваш!

За бъдещите магистри ние сме на разположение, за да намерим най-добрата специалност, която да направи плавен преход към света на реалния професионализъм! Ще те информираме за новости в сферата на висшето образование, както и най-актуалните магистърски програми в  европейски университети. Във века на инфорационните технологии можеш сам да получиш голяма част от информацията, която ти е необходима за вземане на информирано решение, защото никой не знае по-добре от теб с какво искаш да се занимаваш! В сайтовете по-долу ще получиш съвети, свързани с целия процес на кандидатстване, както и предлагани бакалавърски и магистърски програми в Европа .

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност