Великобритания

UCAS

Чрез UCAS се кандидатства в почти всички британски университети. На този сайт можеш да намериш информация, свързана с всички изисквания към кандидат-студентите. 

The Times

Ако те интересува на кое място се намира университът, в който искаш да кандидатстваш, погледни ежегодната класация на The Times.

Student Loans Company

Във Великобритания е възможно отпускането на заем, за да платиш висшето си образование. Student Loans Company ще ти даде точна информация какво се изисква. Връщането на заема се определя от годишния ти доход, който трябва да бъде над 21000 GBP, когато започнеш работа след завършването.

Европа

Bachelor

Bachelorsportal.com е търсачка за бакалавърски програми в  цяла Европа по страни и специалности.

Master

Mastersportal.com е търсачка за магистърски програми в  цяла Европа по страни и специалности.

Scholarship

Възможностите и изискванията към кандидата за получаване на стипендия по време на следването можеш да намериш в Scholarshipportal.com

Германия

Studienwahl

Studienwahl.de e сайт, който предоставя всякаква информация, свързана с висшето образование в Германия.

Deutscher Akademischer

Възможности за обучение в Германия и получаване на стипендии ще откриеш на Deutscher Akademischer Austausch Dienst.

Холандия

Studyinholland

Studyinholland дава подробна информация за възможностите за обучение, намиране на стаж и работа в Холандия. Чрез търсачката ще се запознаеш какви специалности се предлагат в местните университетите.

Швеция

University Admissions

UniversityADMISSIONS.SE е сайтът, чрез който трябва да подадеш апликационната си форма за бакалавърска и магистърска програма. На него ще намериш и подробна информация за целия процес на кандидатстване, крайните  срокове и необходимите допълнителни документи.

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност