За нас

Диверса-С

 ДИВЕРСА-С бе създадена, за да подготвя младите хора за обучение и професионална реализация в Обединена Европа.Съвременните изисквания налагат общуване в многокултурна среда и ние разработихме методика, която позволява балансиран подход към усвояването на повече от един чужд език. Осъзнавайки, че подбора на специалност и университет изисква не само лингвистични умения, но и информираност на подрастващите за динамиката на пазара на труда, обвързахме на най-ранен етап чуждоезиковото обучение, ранната професионална ориентация и подбора на специалност и университет. Чрез пакетната услуга детето се изгражда като завършена конкурентоспособна личност.

Нашият екип от професионалисти гарантира постигане на целите на всеки наш клиент и дава възможност за равен достъп до образование. Ние споделяме ценностна система, базирана на толерантност и доверие!

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Нашият екип от професионалисти

Снежана

Основател/Педагог

Снежана е завършила „Приложна лингвистика“ и „Педагогика на преподаване на английски език“. Професионалното си развитие започва в американски организации, но страстта й към преподаването я подтиква да основе ДИВЕРСА-С.
През последните пет години работи с различни възрастови групи и преподава английски и немски език по нова методика, която дава положителен резултат при всеки курсист.
Снежана притежава Кеймбридж сертификат за ниво С2 и сертификат за владеене на немски език (ниво В2) от Виенския университет.

Джонатан Тейлър е английски дипломиран педагог с повече от 20 години опит в преподаването на английски език във Великобритания и България. Той работи по развиването на комуникативните умения на курсистите, защото според него понякога „по-важно е не какво точно казваме, а как го формулираме“.
Джонатан обожава музиката, самият той е изпълнител и текстописец. Някои от песните му са с образователна цел, насочени към разширяване на речниковия запас на изучаващите английски като чужд език.

Джонатан

Преподавател по Английски език

чуждоезиково обучение и подготовка от диверса-с

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност